Sauswerk

Elke m2 mooi gladgestreken

Bent u op zoek naar een ervaren schilder die uw sauswerk voor u kan doen? U hoeft niet meer te zoeken, want bij Koetsier Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor al uw kwalitatief hoogstaand schilder- en sauswerk! Het sausen (witten) van uw muur in uw nieuwbouw of bestaande woning kunt u zelf doen, maar evengoed kunt u de gehele klus uitbesteden aan een ervaren vakman van Koetsier Schilderwerken. Dit scheelt u een hoop stress en uw woning is in een mum van tijd weer netjes geschilderd. Zo neemt een van onze schilders u graag het werk uit handen en levert sauswerk per m2 tegen een scherpe prijs. Dankzij het vakmanschap en enthousiasme van Koetsier Schilderwerken kunt u bij ons terecht voor al uw schilder- en sauswerk.

schilder

Wat is sauswerk per m2?

Sauswerk is het witten van bestaande of nieuwe gestuukte plafonds en wanden. Zo leveren wij sauswerk per vierkante meter. Hoe lang het sauswerk in goede staat blijft, is afhankelijk van de omstandigheden. In een gemiddeld huis blijft het sauswerk tussen de 7 en 15 jaar goed. Dit kan van kortere duur zijn, bijvoorbeeld bij roken, het aansteken van kaarsen of een open haard in de kamer. Sausen maakt uw muren verfklaar en mooi glad. Tevens kunnen we uw muren na het sausen voorzien van een mooie kleur. Meer weten? Neem contact met ons op!

Waarom uw muren sausen?

Natuurlijk kunt u ook zelf uw muren sausen. Het lijkt in de eerste instantie ook geen lastige taak. In de praktijk komen de meeste mensen hier echter op terug. Het doel van sauswerk is om een ​​muur streeploos en zonder onregelmatigheden te laten drogen. Een schilder van Koetsier Schilderwerken heeft hiervoor alle materialen en de juiste kennis in huis. Zo kunnen we uw wanden zo glad en strak mogelijk maken. Verspil dus geen tijd en frustratie aan het sauswerk aan uw muren, maar laat het over aan een professional van Koetsier Schikderwerken. Wij zorgen ervoor dat u door middel van sauswerk per m2 een mooie gladde muur krijgt.

Kosten voor sauswerk

De standaard prijzen worden in de meeste gevallen berekend voor het sauswerk per m2. Heeft u behang op uw muren en wilt u dit opnieuw laten sausen? Bij Koetsier Schilderwerken bieden we de mogelijkheid om ook dan nog sauswerk per vierkante meter te leveren. Schakel Koetsier Schilderwerken in en bespaar op de kosten voor sauswerk per m2. Zijn uw buren ook geïnteresseerd in het sauswerk van ons schildersbedrijf? Dan profiteert u ook van de burenkorting. Andere voordelen van Koetsier Schilderwerken zijn:

  • Jarenlange ervaring in het schildersvak
  • De beste producten en professionals
  • Perfect eindresultaat
  • Eerlijk en professioneel advies

Neem contact op met Koetsier Schilderwerken

Wilt u ons schildersbedrijf inschakelen voor uw sauswerk? Vraag vrijblijvend een offerte aan door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 48 78 90 28 of een email te sturen naar info@koetsierschilderwerken.nl.