Behangen

Behangen door koetsier

Voor sterke wandafwerking en het verbergen van scheuren of oneffenheden is glasvezelbehang ideaal. Glasvezelbehang is behang dat op een bepaalde manier geweven en geperst is, zodat er bepaalde patronen te zien zijn (bijvoorbeeld blokje- of visgraatmotief), uiteraard is glad glasvezelbehang (zonder patroon) ook mogelijk. Na droging van de geplakte banen zal het geheel behandeld worden met muurverf in de gewenste kleur.

Ook voor andere soorten behang kunt u terecht bij Koetsier Schilderwerken. Het professioneel laten behangen van uw woning of pand heeft als voordeel dat u verzekerd bent van hoge kwaliteit materialen en afwerking. Voor zowel patroon-, effen-, of fotobehang behoren tot de mogelijkheden. 

Actie winterschilder

Van 10 oktober t/m 10 maart profiteert u van de winterschilder met een korting van 10%

  • Wij stellen hoge eisen en streven naar een perfect eindresultaat.
  • Wij werken met de beste producten op het gebied van kwaliteit en milieuvriendelijkheid.
  • Heeft u advies nodig, wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden voor uw huis of pand.

Maak uw woning of bedrijfspand compleet

Glasvezelbehang kunt u door ons laten aanbrengen in diverse patronen en structuren. U kunt bij ons terecht voor glasvezelbehang patroon of glad. Liever een kleur op de muren? Dan kunnen wij ook uw muren schilderen. Met Koetsier Schilderwerken bespaart u op de kosten voor schilderwerk. Zo ontvangt u 10% korting tussen 10 oktober en 10 maart. Willen uw buren ook gebruik maken van onze diensten? Dan krijgt u ook nog een burenkorting.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd naar ons glasvezelbehang patroon of glad? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 48 78 90 28 of een email te sturen naar info@koetsierschilderwerken.nl. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!