Diensten

Een ervaren schilder voor al uw schilderwerken

Op zoek naar een ervaren schilder die door heel Nederland uitstekend schilderwerk kan leveren? Dan bent u bij Koetsier Schilderwerken aan het juiste adres! Wij zijn een kwalitatief hoogstaand schildersbedrijf uit Zwolle met veel ervaring in het schildersvak. Zo zijn we actief op verschillende gebieden. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud en renovatie, nieuwbouw en binnen– en buitenschilderwerk en meer. Met al uw wensen kunt u bij ons schildersbedrijf terecht! Dankzij onze ervaren schilders levert ons schildersbedrijf keer op keer het optimale resultaat. Door het vakmanschap en enthousiasme van Koetsier Schilderwerken kunt u voor al uw schilderwerkzaamheden rekenen op een professionele schilder!

Koetsier diensten
Actie winterschilder

Van 10 oktober t/m 10 maart profiteert u van de winterschilder met een korting van 10%

  • Wij stellen hoge eisen en streven naar een perfect eindresultaat.
  • Wij werken met de beste producten op het gebied van kwaliteit en milieuvriendelijkheid.
  • Heeft u advies nodig, wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden voor uw huis of pand.

Alles is mogelijk bij ons schildersbedrijf

Ons schildersbedrijf bestaat al jaren. Zo hebben onze schilders ruime ervaring met het schilderen van woningen en bedrijfspanden, zowel binnen als buiten. Koetsier Schilderwerken is uitermate in staat om hoogwaardig schilderwerk te leveren. Alles is mogelijk en bespreekbaar bij ons schildersbedrijf. Wilt u uw huis laten schilderen door een schilder van Koetsier Schilderwerken? Dan bieden wij onze diensten graag aan. Zo regelen wij uw sauswerk op bestaande of nieuwe gestuukte plafonds en wanden. Zijn deze zwaar beschadigd? Dan kunnen onze schilders voor het schilderen glasvezelbehang aanbrengen. Dit is ideaal om scheuren en onvolkomenheden te verbergen. Zo ziet al uw schilderwerk er na afloop weer mooi uit!

Bescherm uw eigendom met Koetsier Schilderwerken

Niet alleen is goed schilderwerk het visitekaartje is van uw woning of bedrijfspand, maar het zorgt ook voor een goede beschermlaag tegen vervuiling en vocht van buitenaf. Onze schilders doen er alles aan om met zowel binnen- als buiten schilderwerk het optimale resultaat te behalen. Zo zorgt ons schildersbedrijf ervoor dat bijvoorbeeld uw houtwerk in uitstekende staat blijft. Het werk van de schilders van Koetsier Schilderwerken wordt zo nauwkeurig uitgevoerd dat het minimaal vijf jaar meegaat. 

Koetsier diensten

Profiteer van onze kortingen

Bent u van plan om uw huis te laten schilderen? Kies dan voor Koetsier Schilderwerken. Bespaar kosten op een schilder door te kiezen voor de vele voordelen van ons schildersbedrijf. Zo profiteert u van 10 oktober tot 10 maart van de winterschilder met 10% korting. Willen uw buren ook een nieuwe schilderbeurt? Dan profiteert u ook van de burenkorting.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bent u benieuwd naar onze diensten of heeft u vragen over onze producten? Wij helpen u graag verder. Vraag een vrijblijvende offerte aan door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 48 78 90 28 of een email te sturen naar info@koetsierschilderwerken.nl.