Houtrotreparatie

Houtrotreparatie door Koetsier Schilderwerken

Vooral bij de wat oudere woningen komt nog regelmatig houtrot voor in houten constructies. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om deze houten constructies dan te laten vervangen maar repareren van het houtwerk is uiteraard veel goedkoper. Bij Koetsier Schilderwerken repareren wij houtrot op een zeer zorgvuldige manier zodat het houtwerk weer jaren mee kan.

Houtrotreparatie
Actie winterschilder

Van 10 oktober t/m 10 maart profiteert u van de winterschilder met een korting van 10%

  • Wij stellen hoge eisen en streven naar een perfect eindresultaat.
  • Wij werken met de beste producten op het gebied van kwaliteit en milieuvriendelijkheid.
  • Heeft u advies nodig, wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden voor uw huis of pand.

Hét schildersbedrijf voor al uw schilder onderhoud

Er zijn maar weinig dingen die zo vervelend en verwoestend zijn voor uw huis als houtrot. Laat Koetsier Schilderwerken houtrot daarom aanpakken met een houtrotoperatie. Houtrot is een grote bedreiging voor al uw houtwerk en kan zeer onopvallend voorkomen. Veel karakteristieke houten elementen van een huis kunnen ten prooi vallen aan houtrot. Er zijn veel mogelijke oorzaken, zoals onvoldoende ventilatie, te veel vocht of verweerd schilderwerk. Wij van Koetsier Schilderwerken zijn zeer vertrouwd met het bestrijden van alle soorten houtrot en zijn specialist in houtrotoperaties. We zijn ons er ook van bewust dat uw kostbare eigendommen beschermd en vakkundig gerepareerd moeten worden. Neem bij houtrot dus direct contact op met Koetsier Schilderwerken!

Gevaren van houtrot

Slecht of verrot hout aangetroffen? Twijfel dan niet en kies voor een houtrotoparatie van Koetsier Schilderwerken. Stevig hout vormt de basis voor mooi schilderwerk en ondersteunt veel elementen van een woning. Rottend hout kan erg gevaarlijk zijn. Een afname van de kwaliteit van het hout kan tot veel problemen leiden, zoals lekkages. Ook de constructie van uw woning kan worden verzwakt. Wanneer bepaalde funderingen van uw huis of bedrijfspand van hout zijn gemaakt, kan houtrot het hele gebouw in gevaar brengen. Voorkom deze nare problemen met een houtrotoperatie van Koetsier Schilderwerken.

Waarom een houtrotoperatie?

Bij Koetsier Schilderwerken vinden we het belangrijk om u een eerlijk advies te geven over de benodigde schilder- en onderhoudswerkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Bij de behandeling van houtrot wordt meestal het aangetaste deel van het hout verwijderd en vervangen door nieuw materiaal. De houtrotoperaties van Koetsier Schilderwerken zijn:

  • Goedkoper dan een geheel nieuw kozijn, deur of wand
  • De oplossing wanneer authentieke elementen er niet meer zijn
  • Uitgevoerd met het beste materiaal
  • Onafhankelijk van het weer en in elke vorm te gebruiken
  • Volledig professioneel en in overeenstemming uitgevoerd
Houtrotreparaties

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan!

De mogelijkheden op het gebied van een houtrotoperatie bespreken of direct een afspraak maken? Neem vandaag nog contact op met Koetsier Schilderwerken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 48 78 90 28 of een email te sturen naar info@koetsierschilderwerken.nl. We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.